ADIYAMAN / SİNCİK - Taşlıca İlkokulu

Taşlıca İlkokulu

İnlice Beldesi Taşlıca Mah. Taşlıca İlkokulu Sincik Adıyaman
Vizyon
"Bilgi çağının gerektirdiği, bilgi, beceri ve teknolojinin etkin kullanımının yanı sıra, bu bilgi ve beceri ve teknolojiyi yaratıp üreten bireyler yetiştiren, Türkiye ve çağdaş ülkelerdeki eşdeğer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli ve seçkin bir kurum olmaktadır."
Misyon
Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
SOBA
KARAYOLU İLE
özel araç ile
ADIYAMAN/SİNCİK ,İNLİCE BELDESİ TAŞLICA KÖYÜ
ADIYAMAN İLİNE 45 KM SİNCİK İLÇESİNE 40 KM UZAKLIKTADIR.